Detaily rozhodujú – dotvárajú celkový dojem a často hrajú dôležitú rolu pri výbere outfitu. Najmä, ak ide o ozdoby do vlasov. Ako ale vybrať tie, ktorými zaručene zaujmete?

Ozdoby s históriou

Ľudia nosili ozdoby do vlasov už od nepamäti. Najskôr išlo skôr o tie  praktické ako čelenky, ktoré držali vlasy, no neskôr ich nosili napríklad aj Indiáni. Ich čelenky boli z orlích pier a nosili ich výhradne na slávnostné ceremónie. Jednotlivé pierka získavali za zásluhy pre kmeň a tak čelenka odrážala ich postavenie. Neskôr sa stali čelenky, či spony do vlasov výsostne ženskou záležitosťou. Dodnes často odrážajú spoločenské postavenie dámy, avšak tiež dokážu povýšiť celkový dojem z outfitu.

 

Rôzne príležitosti = rôzne ozdoby

Každá príležitosť si zaslúži ozdobu! Je ale dôležité vedieť vybrať tú pravú pre daný moment, aby sa stal nezabudnuteľným aj vďaka jedinečným handmade výrobkom.

 

Čelenky

Exkluzívny doplnok ako čelenka ozvláštni elegantné outfity, ale krásne vynikne aj pri lookoch na špeciálne spoločenské udalosti. Ručná práca, luxus a kvalita – tieto naše priority sme spojili a predstavili v podobe čeleniek v aktuálnej kolekcii. Sú vyhotovené zo zamatu, kožušiny z pravej norky a Swarovski korálok

Gumičky

Rovnako tak s našou aktuálnou kolekciou gumičiek s farebnými norkovými kožušinkami tej najvyššej kvality urobíte z obyčajného kúsku neobyčajný. Ideálne doplnia každý zimný outfit. Je na Vás akú farbu si zvolíte.

Spony

Výborným pomocníkom na umocnenie toho najlepšieho dojmu z Vášho outfitu sú aj spony. Tie sa hodia skutočne na každú príležitosť. Nám záleží najmä na ich kvalite a prevedení, preto v našej ponuke nájdete netradičné spony s norkovým komponentom a brúsenými Swarovski korálkami.

Andrea Balašov, dizajnérka značky La Garcia, o našej aktuálnej kolekcii:

V aktuálnej kolekcii pre sezónu jeseň/zima 2018 opäť staviame tvorbu našich šperkov, ako jediní na Slovensku, predovšetkým na pravých kožušinách a ďalších originálnych nadčasových materiáloch. Túto sezónu sme však vsadili na odvážnejšie farby, práve spomínaných kožušín, z ktorých vznikli extravagantné šperky napríklad v žltej, fialovej, zelenej, oranžovej, či modrej farbe.