Pravé kožušiny predstavujú jednu z najstarších foriem obliekania. Už od nepamäti predstavujú výrobky z pravých kožušín symbol bohatstva, luxusu a módnosti a až do dnešnej doby sú veľmi obľúbeným materiálom v módnom priemysle. Ak patríte k ženám, ktoré sa zaujímajú nielen o to ako ich oblečenie, či doplnky vyzerajú, ale aj z akého materiálu a kde sú vyrobené, tak ste sa pravdepodobne už s týmto nadčasovým materiálom stretli. Ak ste však váhali, či investovať do kožucha, či iného mäkučkého zimného doplnku z pravej kožušiny, tu je pár dôvodov, ktoré Vás presvedčia.

Teplo a pohodlie

Pravé kožušiny sú odpoveďou samotnej prírody na chlad a zimu. Je jemná, hebká a zohrieva. Je dokázané, že už len pri samotnom pohľade na kožušinový výrobok sa naozaj budete cítiť o čosi teplejšie.

Ak ste už niekedy mali tú česť s výrobkami z tohto materiálu, iste nám dáte za pravdu, že nič nie je tak mäkké, zmyselné a pohodlné ako nosenie pravej kožušiny. Napriek svojej tepelnej izolácii nechá vašu pokožku dýchať, je pohodlná a príjemná na dotyk.

Trvanlivosť a odolnosť

Ako často vidíte niekoho nosiť polyesterovú blúzku po babičke? Pravdepodobne nikdy. Kožuchu, či golieru z líšky avšak na ulici vdýchla nový život už nejedna vnučka. Kožušina je i napriek svojej hebkosti a jemnosti nesmierne prirodzene odolná. Vďaka vysokej odolnosti je možné ju používať znova a znova.

Kožušina je materiál, ktorý sa nosením nezničí, teda ak sa oň správne staráte. V modernej dobe, keď sa zamýšľame nad obnoviteľnosťou zdrojov a prebytočným plytvaním, je kožušina tou správnou voľbou najmä kvôli svojej dlhej trvácnosti.

Nadčasovosť a všestranná použiteľnosť

Kožušina je jedným z mála materiálov, ktorý nikdy nezovšednie, bude vždy a všade „in“. Výrobky z kožušín očarovali v dobe Viktoránskej rovnako, ako dokážu očariť i dnes.

Avšak časom, keď sa kožušina používala iba na výrobu kabátov, čiapok alebo šálov, už dávno odzvonilo. Dnes môžete nájsť kožušinové doplnky na ľahkých letných šatách alebo dokonca aj v podobe luxusného šperku pre extravagantnú dámu. Medze sa v tvorbe výrobkov z kožušín skutočne nekladú.

 

Objavte luxusné šperky z pravých kožušín

Možno ste milé dámy ani netušili, ale originálne šperky z pravých kožušín môžete na Slovenskom trhu kúpiť pod našou značkou La Garcia už skoro 12 rokov.

Noemi náramok so sivou norkouNoemi 5 náhrdelník so sivou norkouNoemi náušnice sivéPravé kožušiny ako luxusný šperk, žlté

Kolekcie vytvárame s pravidelnosťou 2 krát do roka, a to vždy na sezónu jar/leto a jeseň/zima a práve v tejto sezóne staviame našu tvorbu na tých najkvalitnejších pravých kožušinách s pôvodom v Škandinávii.

Kvalitná ručná práca a precízne vyberané materiály sú základom pre tvorbu všetkých našich originálnych šperkov, a preto sa radi zaraďujeme do hnutia slow-fashion na Slovensku. Sú to jedinečné módne kúsky, ktoré rokmi nestarnú a ktoré budú stále pôsobiť nadčasovo a štýlovo.

 

Pravé certifikované kožušiny, Swarovski perly, či polodrahokamy…

Pod značkou La Garcia nájdete rôzne druhy kombinovateľných náušníc, náramkov, náhrdelníkov, doplnkov do vlasov alebo prsteňov vyrobených kombináciou rôznych materiálov.

Garciela náhrdelník smotanovýStar L náušnice zlatistéMy Happiness náramok Tree of Life zo zlatistých perálKolekcia Noemi Duo oranžovo-hnedá

Každý náš handmade výrobok je unikátny práve vďaka precízne vyberaným kvalitným materiálom. Okrem pravých kožušín, pravých certifikovaných noriek a líšiek kvality Saga Furs a Kopenhagenfur, sú naše originálne šperky dizajnované s použitím Swarovski perál, brúsených korálok, striebra, ródiového striebra a vzácnych polodrahokamov.

Tak čo poviete? Necháte sa očariť jemnosťou, eleganciou a štipkou extravagantnosti zároveň?