Je veľmi pravdepodobné, že ste počas svojho života dostali alebo zdedili niekoľko hodnotných šperkov. Pripomínajú Vám vzácne chvíle s tými najbližšími. Tieto klenoty si preto zaslúžia len tú najlepšiu starostlivosť. Chcete, aby ste z nich mali radosť čo najdlhšie a aby ste ich prípadne raz mohli darovať tomu, kto ich symboliku ponesie ďalej. K tomu Vám, milé dámy, neodmysliteľne pomôže Vaša osobná šperkovnica. Pozrite sa, aké sú dnes v móde.

Na počiatku zrodu šperkovníc pred stovkami rokov stála túžba žien aj mužov poukázať na svoje spoločenské postavenie nosením vzácnych šperkov, ktoré si následne starostlivo uchovávali v rôznorodých krabičkách. Ručne vyrábané šperkovnice plné drahých skvostov boli považované za hodnotný majetok, ktorým sa mohli pýšiť výlučne najvyššie spoločenské vrstvy. Odvtedy sa pohľad na šperkovnice zmenil a stali sa dostupnými pre každú ženu, ktorá si svoje skutočné klenoty chráni ich správnym uložením počas toho, ako ich práve nenosí.

Dnes ich nájdete v rôznych tvaroch, veľkostiach, farbách a dizajnových prevedeniach. Je len na Vás, či si vyberiete elegantnú v koži, alebo farebnú s lesklým povrchom. Každá z nich bude perfektnou skrýšou pre Vaše najcennejšie spomienky v podobe Vašich vzácnych šperkov. Inšpirujte sa ponukou moderných a netradičných šperkovníc z dizajnového obchodu MEBA, ktoré sú dostupné v ich show-roome v Bratislave alebo na ich eshope.

Vdýchnite svojej novej šperkovnici dušu a naplňte ju skutočnými klenotmi z našej kolekcie LISA a SYMPHONY. Šperky z týchto kolekcií boli navrhnuté a ručne vytvorené z luxusných Swarovski krištáľov, Swarovski perál a komponentov z pravej líšky, vo farbách pripomínajúcich zlato a striebro ako pravé korunovačné klenoty. Korunujte svoju krásu aj vy a objavte tieto nadčasové poklady.

S akou myšlienkou tvorila tieto šperky naša dizajnérka Andrea Balašov:

Šperky z kolekcie LISA sú najvýraznejšími šperkami v celej našej tvorbe pre sezónu jeseň/zima 2018. Opäť sme vsadili na pravé kožušiny tej najvyššej kvality v kombinácii s originálnymi Swarovski krištáľmi a perlami. Tieto luxusné šperky sú výsledkom detailnej ručnej práce a nosiť by ich mala extravagantná a elegantná dáma, ktorá hľadá naozaj niečo špeciálne. V kombinácii so šperkami z kolekcie SYMPHONY budú skutočnými klenotmi vo Vašej šperkovnici.